Tennisschool van Toorn

Beste leden van T.C. Lienden,

De meesten van jullie kennen mij (Tristen van Toorn) waarschijnlijk wel, want ik tennis al van kinds af aan met veel enthousiasme bij T.C. Lienden. Ik ben altijd een groot sportfanaat geweest. Een logische keuze was dan ook om een sportopleiding te gaan volgen. Dit werd het CIOS in Arnhem.  Tennis werd uiteindelijk mijn favoriete sport en ik was dan ook erg blij toen ik werd toegelaten tot de opleiding tennisleraar.  Bij diverse verenigingen heb ik stage gelopen en in 2010 heb ik mijn Trainerslicentie-A  behaald.  Daarnaast heb ik Sport- en bewegingsmanagement gedaan.

 

Wil je graag leren tennissen of je niveau verbeteren dan wil ik daaraan graag als tennisleraar een bijdrage leveren. Via het inschrijfformulier op de site kun je je hiervoor opgeven. Daarnaast worden er voor junioren kennismakingslessen gegeven. Senioren kunnen naast de lessen direct op de vrijdagavond mee doen met de tossavond om direct (meer) ervaring op te doen en andere leden te leren kennen.

 

Ik hoop met mijn lessen iedereen enthousiast(er) te krijgen voor de mooie tennissport en naast de lessen ook actief te zijn op de tennisbaan om zo het optimale uit de lessen te halen.

 

Graag tot op de baan!

 

Tristen van Toorn,

Tennisschool Van Toorn

Mobiel: 06-46615766
Email: tristenvantoorn@gmail.com